GavleYogaskola-6-2

Kurserna är uppbyggda som en process. Det innebär a­tt vi gradvis går djupare med yogaövningarna och bygger vidare på de övningar som vi gått igenom på tidigare lektioner. Den här processen är väl genomtänkt i förväg.  Men strukturen är inte stel, det är en generell struktur som läraren kombinerar med sin intuition och känsla för gruppen vid lektionstillfället. Det säkerställer att ingen i gruppen blir lämnad åt sitt öde. Gruppen avancerar som en helhet under kursens gång.
Det krävs inga förkunskaper i yoga för att delta på våra grundkurser. Trots att dessa kurser är upplagda för nybörjare är de också välgörande för elever med tidigare yogaerfarenhet.
Fortsättningskurserna bygger på grundkursens tekniker. Varje fortsättningskurs har också ett speciellt tema.
Fördjupningskurserna inkluderar både teori och praktik och är lämplig för dig som vill gå ännu djupare i yogasystemet och inte bara göra yoga, utan även börja leva yoga.

Yoga is a light which once lit will never dim, the better your practice the brighter your flame.

Kursbeskrivning

Alla våra kurser innehåller de fyrra grundmomenten yogaställningar, andningsövningar, djupavslappning och sittande meditation. Beroende på kurstyp är dessa övningar anpassade för att tillgodose behoven för de olika grupperna. Till exempel sitter vi endast ca 5 minuter i meditation på grundkursen för att gradvis öka längden på fortsättningskurserna.